3 halve marathons in 3 dagen

Zo heb je een voornemen om een hele triatlon te doen en zo komt een pandemie al je plannen party crashen. Dan kan je balen en bij de pakken neer zitten of je kan het zien om door alle sociale afstand nog meer focus te hebben om te trainen. Triatlon is met name een sport die je perfect zelf kan uitvoeren. Het enige wat niet mogelijk was in den beginne was zwemmen. Zwembaden waren dicht en het openwater was mij iets te koud. Hardlopen en fietsen als een malle dan maar!

Triatleten zijn geen triatleten als zij grootste plannen maken en op een goede avond met een grote mond kaatste een sportpartner die bal terug: “Maikel dan ga je toch 3 halve marathons doen in 3 dagen. Kijk maar het schip strand” “Prima.” en zo geschiede. Beloften maken schuld en een man is pas een man als hij zijn woord houdt. 3 halve marathons afgetikt. Opvallend was dat de middelste halve fysiek en mentaal het zwaarste was.

De laatste twee halve marathons heb ik in mijn eentje gedaan. De eerste heb ik met een sportpartner gedaan.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.
Deel 1 vrijdag 5 juni 2020
Afbeelding kan het volgende bevatten: de tekst '3 dagen en 3 halve marathons 2/3 hoevedorp Diemen Amsterdamse Bos Amstelveen Distance 21.12 km Avg Pace 5:24 /km'Deel 2 zaterdag 6 juni 2020
Geen fotobeschrijving beschikbaar.
Deel 3 zondag 7 juni 2020