Opbrengsten van Kracht van Nieuw-West 4 oktober 2023

Op 4 oktober 2023 was er een bijeenkomst voor bewoners in Amsterdam Nieuw-West. Georganiseerd door de Kracht van Nieuw-West. De Kracht van Nieuw-West is een bundeling van subsidieorganisaties en enkele bewoners. Zij willen in samenwerking met het nationale programma ‘Samen Nieuw-West’ evenementen voor bewoners organiseren en hebben de ambitie om dit voor meerdere jaren te doen.

Tijdens 4 oktober waren er verschillende evenementen. O.a. door Kringwijs en The Beach. De bewonersraden waren alleen bedoeld voor mensen die normaal niet in contact stonden met de politiek. Tijdens deze bewonersraden konden toch een staddeelcommissielid, enkele ambtenaren en een journalist plaats nemen. Bewoners die mee deden met de bewonersraden kregen hiervoor een vergoeding van 50,-.

Op 19 oktober 2023 zijn de opbrengsten van de bewonersraden gepubliceerd. Het originele document is hier te vinden. Ik heb zelf een overzicht gemaakt die net iets overzichtelijker en makkelijker te bekijken is. Deze kun je hier vinden. Een opmerking over onderstaande kaart van Nieuw-West. Deze is incorrect en moet gezien wordt als een artistieke expressie van Amsterdam Nieuw-West.

Alle publieke documenten rondom het nationaal programma kunnen hier gevonden worden.

Leave a Comment