Besmettingen op scholen met Covid-19


Gestopt met updaten vanaf 26 september 2020

Via deze link kan je komen op de kaart die ik heb gemaakt op basis van verschillende input rondom besmettingen op scholen met Covid-19

De Nederlandse kaart met besmettingen op scholen met Covid-19

⚠️Let op! Bekijk je de kaart met een telefoon dan moet je eerst even in en uit-zoomen om de kaart te kunnen schuiven. ⚠️

Er zijn twee bronnen die ik hanteer. De een hanteert een strak beleid met bronvermelding in de media. Aangezien ik uit eerste hand weet dat niet alle meldingen gepubliceerd worden volg ik ook een bron die de meldingen verwerkt op basis van bijvoorbeeld nieuwbrieven/mails van scholen/

Omdat de situatie snel opvolgt en ik niet zelf bij kan houden is voor mij 1 melding genoeg om stip te plaatsen op de kaart. De kaart zal wekelijks ververst worden. Voor eventuele feedback kan je reageren onder deze pagina.

  1. Google Sheet
  2. Scholenmeldpunt.nl

Leave a Comment