Gelreman 22 augustus 2020

Sinds 15 november 2017 hou ik mij bezig met triatlon via de Triatlon vereniging Dolfijn en wat een transitie heb ik mee gemaakt! Van lichtelijk overgewicht, slechte conditie en soms te veel drinken naar zeer gezond voelen en ‘alle’ slechte gewoontes achter mij laten. In 2020 zal ik proberen mijn eerste volledige triatlon te volbrengen.

De resultaten die ik op dit moment kan behalen en met regelmaat geven mij genoeg zelfvertrouwen om dit moeilijke, maar zeer uitdagende avontuur aan te gaan. Het zal niet altijd even makkelijk zijn en zeker niet altijd even leuk, maar dat is nu precies hetgeen waarom ik aan dit avontuur begin.

Pieter, Marieke, Paul en andere: Bedankt om mij over deze rand te duwen! Aangezien triatlon altijd beschreven wordt met cheesy quotes bij deze:

“People think it’s an obsession. A compulsion. As if there were an irresistible impulse to act. It’s never been like that. I chose this life. I know what I’m doing. And on any given day, I could stop doing it. Today, however, isn’t that day. And tomorrow won’t be either.”

Leave a Comment